Myymälä

 

KÄYNTIOSOITE:

Mosa Interiors
Viertolantie 2
00730 HELSINKI

Myymälä avoinna:

ma - pe 11:00-19:00
la 10:00-17:00
su 12:00-17:00

Pääsiäisen poikkeusaukioloajat:

Pe 19.4. suljettu, Su 21.4. suljettu, Ma 22.4. suljettu

Asiakaspalvelu

Puh: 0400 899 546
mosa(a)mosainteriors.fi

 

Mikä Mosa Interiors?

Mosa Interiors on tunnelmallinen lifestyle-liike vanhan Tapanilan sydämessä. Lähtökohtana on ollut intohimo kauniiseen elinympäristöön. Meille on tärkeää se, kuinka pienillä asioilla saa oman kotinsa viihtyisäksi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja kokemuksia kaikille aisteille. Sisustustuotteiden lisäksi tarjoamme deli-tuotteita sekä vaihtuvia tapahtumia ja ideointiapua. Myymälämme onkin muodostunut Tapanilan olohuoneeksi, johon asiakkaat ovat aina tervetulleita vaikka vain vaihtamaan kuulumisia.

Koko ajan kasvavasta valikoimastamme löydät muun muassa sisustustekstiilit, piensisustustuotteet, valaisimet, huonekalut, astiat ja ruoanvalmistusvälineet tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Svanefors, Parolan Rottinki, Dixie, Ib Laursen, Affari of Sweden, Madam Stoltz, Sköna Ting, Fanni K, Essenza Home ja Harmony Textile. 

Deli-osastomme on täynnä mitä ihanampia herkkuja sekä mausteita ja öljyjä muun muassa tuotemerkeiltä Lakrids By Bülow, La Praline, Nicolas Vahé, Mrs Bridges ja Mill&Mortar. 

Tervetuloa ostoksille myymälään tai verkkokauppaamme!