Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

 

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Mosainteriors.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse mosa(a)mosainteriors.fi tai puhelimitse 0400 899 546 (ma-pe 11-17)

4. Mosainteriors.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Mosainteriors.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mosainteriors.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

- Nouto myymälästä, ei kuluja. Osoite Mosa Interiors, Viertolantie 2, 00730 Helsinki. Aukioloajat ma-pe 11-19, la 10-17, su 12-17.

Huom! Myymälä vahvistaa noudon tekstiviestillä, kun se on mahdollinen. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti.

 

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,90 €, yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta. Ilmainen toimitus ei koske isoja mattoja ja huonekaluja.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.
 

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €, yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.
 

- Postin kotiinkuljetus, hinta 9,90 €.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. 
 

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,90 €, yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta. Ilmainen toimitus ei koske isoja mattoja ja huonekaluja.

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 6,90 €, yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta. Ilmainen toimitus ei koske isoja mattoja ja huonekaluja.

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi mistä tahansa Matkahuollon yhteistyökumppanin toimipaikasta.  Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat toimipisteet joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90 €.

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

 

Huom. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esimerkiksi lähetyksen koon vuoksi. 

Mikäli tilauksen loppusumma jää asiakaspalautuksen jälkeen alle 100 €, perimme normaalin toimitusmaksun 5,90 €.


3. Maksutavat

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen mosa@mosainteriors.fi tai puhelimitse numeroon 0400 899 546 (ma-pe 11.00 - 17.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

Mosa Interiors, Viertolantie 2, 00730 HELSINKI, asiakasnumero 654019.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Huom! Mikäli tilauksen loppusumma jää asiakaspalautuksen jälkeen alle 100 €, perimme normaalin toimitusmaksun 5,90 €.

 

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: Mosa(a)mosainteriors.fi tai soittamaan 0400 899 546.

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen mosa@mosainteriors.fi tai soittamalla 0400 899 546. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Mosainteriors.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

7. Yhteystiedot

Mosa Interiors
Viertolantie 2

00730 HELSINKI

puh. 0400 899 546

sähköposti: mosa@mosainteriors.fi

Y-tunnus: 0750399-7